TALENONLINE

Wij zijn Talenonline

Wij geloven in de kracht van online groepstraining en daarmee bieden wij iedereen in Nederland toegang tot kwalitatief goed taalonderwijs tegen een betaalbare prijs. Met trainingen gericht op werk en plezier.

VERLEG BIJ ONS JE GRENZEN!

Via een online voorprogramma brengen wij jouw wensen…

LEES HIER MEER OVER ONS  >

Uniek acht-weken-programma

Snel een taal leren. Kan dat? Jazeker is het antwoord. Alleen moet je er wel wat voor willen doen. Ons unieke acht-weken-programma is daar speciaal voor ontwikkeld. Zie het als een korte, maar krachtige taalinjectie.

Sneller leren

Een keer per week een twee uur achter de computer om aan je Engels, Duits, Frans of Spaans te werken. Helemaal leuk toch? En dan ook nog samen met een trainer en leuke studiegenoten. Zo ga je jezelf even helemaal onderdompelen in de taal.

Makkelijke zelfstudie

Natuurlijk ben je er niet met eens per week een les van twee uur. Daarnaast werk je op de andere dagen aan zelfstudie opdrachten. Helemaal niet erg want die zijn speciaal ontwikkeld om jouw aandacht helemaal vast te houden.

Snel starten
Wist je dat je bij TalenOnline iedere maand kunt starten. Vanaf mei 2023 hebben wij een doorlopend programma met iedere maand de leukste cursussen.

Onze cursussen

TALENONLINE