Wil je je Engels kennis weer opfrissen of juist beginnen met het leren van de Engelse taal? Volg dan een cursus Engels bij TalenOnline! Of je jezelf nu beter verstaanbaar wil maken in het bedrijfsleven of dat je je schriftelijke vaardigheden wilt uitbreiden, bij TalenOnline hebben we de juiste Engels cursus voor jou!

WE HEBBEN DE VOLGENDE TAALTRAININGEN VOOR JE KLAAR LIGGEN:

Waarom Engels leren?

Heb je het gevoel dat je Engels is weggezakt of wil je Engels leren voor een vakantie? Bij TalenOnline bieden we de mogelijkheid om online een cursus Engels te volgen. Tegenwoordig kom je de Engelse taal overal tegen. Niet alleen in het buitenland, maar ook online, in het bedrijfsleven en op televisie. Het is daarom handig om in ieder geval basis Engels te kunnen. TalenOnline biedt Engelse cursussen aan voor verschillende niveaus.

Een cursus Engels die bij jou past

Voordat je bij ons aan de slag gaat met Engelse les, gaan wij via een online voorprogramma jouw startniveau in kaart brengen. Daarnaast deel je met ons ook je wensen en wat je wilt leren tijdens de cursus. Doordat we onderzoek doen naar je startniveau, krijgen wij een goed inzicht in jouw vaardigheden en kunnen we je een passend advies geven. Vervolgens wordt je ingedeeld in de cursus die het beste bij jou en je niveau past. Daarna kun je beginnen aan een acht weekse online cursus samen met andere cursisten en een professionele trainer. Door in groepen te werken met een vaste leraar, kunnen wij je voortgang goed waarborgen.

Online Engels leren

Hoe lang een taalcursus duurt, hangt af van wel programma je volgt. Zo hebben wij taalcursussen van 8 weken, maar ook van 4 weken. Dit hangt ook af van het niveau dat je hebt. De lessen die je volgt zullen op vaste dagen en tijdstippen plaatsvinden. Daarnaast zul je ook een aantal uur aan zelfstudie moeten doen.

Tijdens de online lessen zul je op verschillende manieren Engels leren. Samen met je groep en docent zul je je bezig houden met Engelse grammatica, Engels leren lezen, Engels leren schrijven en leg je de focus op je Engels leren spreken.

Daarnaast zijn er dus verschillende soorten cursussen die je kunt volgen. Weet je van jezelf dat je een beginner bent? Dan kun je alvast kijken naar de cursus Engels voor beginners. Je kunt er ook voor kiezen om een grammatica cursus Engels te volgen.

Waarom een cursus Engels volgen bij TalenOnline?

TalenOnline biedt vele voordelen als je een Engelse cursus wilt volgen. Een van grootste pluspunten is dat eerst gaan kijken naar je huidige niveau van de taal die je wilt leren. Hiermee zorgen we ervoor dat je niet een cursus gaat doen die te hoog of te laag ligt voor jouw niveau. Wij geven jou een passend advies over de cursus die het beste bij je past. Daarnaast zijn onze cursussen volledig online te volgen. Je hoeft dus niet te reizen om een Engelse cursus te volgen. Natuurlijk krijg je les van een professionele en gecertificeerde leraar en zul je in een korte periode op een efficiënte manier Engels leren.

EEN 10 VOOR TAAL

VERLEG JE GRENZEN

Meld je nu aan!

Je kunt je op verschillende manieren aanmelden voor een cursus Engels. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om een cursus Engels te bestellen door deze in het winkelwagentje te leggen. Wanneer je eerst wat informatie wilt ontvangen over onze werkwijze en over onze cursussen kun je eerst contact met ons opnemen. Dit kun je doen door te bellen naar 020-308 51 75. Daarnaast kun je ons ook mailen via contact@talenonline.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Meer informatie

(Vereist)

Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid

TALENONLINE