Cursus Engels online

Wil je je Engels ophalen? Je beter verstaanbaar maken in het businesssegment, voorbereid zijn op de vakantie of wil je juist het Engels beter beheersen in schriftelijke communicatie?

Meld je dan nu bij ons aan voor de beste online cursus Engels! Je Engelse taalvaardigheid gaat in een rap tempo omhoog met het volgen van een Engels cursus. Wij bieden je de keuze uit verschillende soorten cursussen Engels die allemaal online plaatsvinden. Zo ben je geen tijd kwijt aan het reizen naar een locatie en leer je gewoon de taal te beheersen vanuit je eigen huis. Het leerprogramma vindt online plaats met een vast lesrooster en is voor verschillende doelgroepen geschikt.

PERSOONLIJK

Bij een Engelse taaltraining is het volgens ons belangrijk dat jouw leervraag centraal staat. De taaltraining moet namelijk bijdragen aan jouw taalontwikkeling.

WE HEBBEN DE VOLGENDE TAALTRAININGEN VOOR JE KLAAR LIGGEN:

Engels cursus online in groepsverband

Bij een Engelse taaltraining is het volgens ons belangrijk dat jouw leervraag centraal staat. De taaltraining moet namelijk bijdragen aan jouw taalontwikkeling. Daarom voorzien wij ook een online voorprogramma. Zo start je op een niveau dat bij je past en is de cursus Engels af te stemmen op jouw wensen. Wij geven je daarbij een passend advies voor een van onze leerprogramma’s. Daarna kan je snel van start met het op een unieke manier leren van de Engelse taal. Onze taallessen worden gegeven in groepsverband. Met een vaste trainer en een vaste groep cursisten waarmee je oefent, wordt je verzekerd van een fantastisch leerprogramma. Elke les krijg je te maken met dezelfde trainer, waarmee de kwaliteit en je voortgang wordt gewaarborgd.

Voor iedereen die Engels wil leren

Iedereen in Nederland heeft de mogelijkheid om bij TalenOnline een cursus Engels online te volgen. Het maakt niet uit of je een beginner bent en nog heel weinig weet van deze taal of dat je misschien in het verleden wel eens Engelse les hebt gehad en de taal wilt ophalen. Wij zijn er voor iedereen die Engels wil leren op een toegankelijke manier. Zo is het mogelijk een cursus Engels voor beginners online te volgen of deel te nemen aan de vakantiecursus Engels. De verschillende cursussen Engels hebben elk een ander programma van een aantal weken, maar altijd met een vaste trainer en volledig online.

Cursus Engels voor beginners

De cursus Engels voor beginners heeft een uniek lesprogramma van acht weken en vindt geheel online plaats met een persoonlijke trainer. Iedere week zijn er twee lessen van elk een uur met in totaal zestien contacturen. Zo leer je online via videobellen samen met medecursisten de basis van de Engelse taal in woord en geschrift. Naast de lesuren is het belangrijk om ook tijd vrij te maken voor zelfstudie. Voor deze beginnerscursus geldt dat je rekening kan houden met zestien uren aan zelfstudie. Het lesrooster is overigens flexibel qua opzet.

Cursus Engels grammatica

TalenOnline biedt meerdere cursussen Engels online aan en één daarvan betreft een grammatica cursus. Deze cursus heeft een korter programma dan de beginnerscursus om snel de basis van de Engelse taal te leren. Je leert via de online lesmethode op je eigen manier om de taal beter te beheersen. Ook voor het volgen van dit lesprogramma geldt dat wij rekening houden met eventueel al aanwezige kennis van de taal. Zo is het mogelijk om vanaf je eigen niveau met de grammatica cursus Engels te starten.

Waarom een cursus Engels bij TalenOnline?

Er zijn meerdere redenen waarom het ideaal is om een cursus Engels bij TalenOnline te volgen. In de eerste plaats bieden wij cursussen Engels die op je eigen niveau zijn afgestemd en voorzien wij daarbij in kwalitatief uitstekend taalonderwijs. Bovendien zijn alle lessen online te volgen en krijg je te maken met een vaste trainer. Daarnaast leer je in een korte tijd op een efficiënte manier Engels.

EEN 10 VOOR TAAL

VERLEG JE GRENZEN

Bestel of bel voor snelle deelname

Wij maken het je gemakkelijk om een Engels cursus online te volgen. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om de cursus Engels van je voorkeur te bestellen door deze in het winkelwagentje te leggen. Wij begrijpen ook dat je misschien eerst wat meer informatie wilt ontvangen. Daarom krijg je de keuze om te bestellen of te bellen. Vind je het prettig om een bericht te sturen dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Ons mailadres is contact@talenonline.nl en voor telefonisch contact zijn wij bereikbaar via 020-308 51 75. Of vraag meer informatie aan via het beschikbare contactformulier.

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Meer informatie

(Vereist)

Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid

TALENONLINE