Cursus Duits Online

Wil je de Duitse taal leren? Bijvoorbeeld om beter te leren spreken in het businesssegment, je op vakantie in Duitsland verstaanbaar te maken of in het Duits leren schrijven?

Meld je dan direct aan voor de beste online cursus Duits! Je maakt je de Duitse taal snel eigen in een korte tijd dankzij ons unieke leerprogramma. Er zijn verschillende soorten cursussen Duits beschikbaar die afgestemd zijn op verschillende doelgroepen. Bovendien vindt elke les online plaats en bespaar je daarmee tijd omdat je niet naar een locatie hoeft te reizen. Zo krijg je in je eigen omgeving de kans om op je gemak de taal te leren. Het online leerprogramma is aan de hand van een vast rooster samengesteld en er zijn nog meer voordelen.

PERSOONLIJK

Bij een Duitse taaltraining is het volgens ons belangrijk dat jouw leerwensen voorop staan. De taaltraining moet namelijk bijdragen aan jouw taalontwikkeling.

WE HEBBEN DE VOLGENDE TAALTRAININGEN VOOR JE KLAAR LIGGEN:

Cursus Duits met vaste trainer

Jouw leervraag dient centraal te staan om in korte tijd met een cursus Duits het beste resultaat te boeken. De training is dan ook specifiek gericht om aan jouw taalontwikkeling bij te dragen. Dat is ook de reden dat wij een online voorprogramma beschikbaar hebben. Hierdoor is het mogelijk om op je eigen niveau te starten met de cursus Duits online. Zo is het lesprogramma ook helemaal op jouw wensen afgestemd. Daarbij voorzien wij je van een persoonlijk advies voor het leerprogramma dat het beste bij je past. Daarna start je snel met de taaltraining om op een unieke manier onder begeleiding van een trainer de Duitse taal te leren. Het leerprogramma zit kwalitatief perfect in elkaar en de lessen krijgen op een levendige en leuke manier vorm. Tijdens elke online les zie je dezelfde trainer om de continuïteit van het leerproces te waarborgen. Daarnaast vinden de lessen in groepsverband plaats.

Voor iedereen die Duits wil leren

TalenOnline biedt iedereen vanaf verschillende niveaus de gelegenheid om een cursus Duits te volgen. Weet je nog helemaal niets van deze taal, maar is er een reden waarom je de taal wilt leren dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze cursussen Duits zijn namelijk onder meer geschikt voor beginners. Ook als je de taal wel deels machtig bent, maar je kennis naar een hoger niveau wilt tillen, krijg je daar bij ons de gelegenheid voor. Wij bieden met onze Duitse cursus een laagdrempelige manier om de taal te leren of naar een hoger niveau te komen. Er zijn diverse online lesprogramma’s met een kortdurend karakter en altijd met een eigen persoonlijke taaltrainer.

Cursus Duits voor beginners

De cursus Duits voor beginners is samengesteld aan de hand van een lesprogramma van acht weken. Schakel online in om aan de cursus deel te nemen en met andere cursisten via videobellen op een unieke manier de taal te leren. Per week zijn er steeds twee lessen die elk een uur duren. In totaal zijn er zestien contacturen, maar er is ook tijd in gepland voor zelfstudie. Deze uren zijn uiteraard naar eigen inzicht op een flexibele manier in te vullen. Houd bij dit lesprogramma voor beginners ongeveer rekening met zestien uren zelfstudie.

Waarom een cursus Duits bij TalenOnline?

Elke cursus Duits is online te volgen en afgestemd op het individuele taalniveau. Wij voorzien in kwalitatief taalonderwijs en bieden een uniek leerprogramma met een eigen vaste trainer.

EEN 10 VOOR TAAL

VERLEG JE GRENZEN

Aanmelden voor Duitse cursus

Het is heel gemakkelijk om met een cursus Duits online te starten. Plaats eenvoudig de bestelling in het winkelmandje of neem telefonisch contact op. Dat kan natuurlijk ook als je vragen hebt en meer informatie wenst. Meer informatie aanvragen is eveneens mogelijk via het contactformulier, waarna wij binnen 24 uur contact met je opnemen. Telefonisch zijn wij te bereiken via 020-308 51 75 en per mail via contact@talenonline.nl.

Meer informatie

(Vereist)

Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid

TALENONLINE